bsurprised day 1 juli 2022

Op vrijdag 1 juli ontvangen wij u graag bij Philately & Stamps Printing (Egide Walschaertsstraat 1B, 2800 Mechelen) voor de bsurprised day die zal doorgaan van 10u tot 15u! De toegang is gratis.

Deze bsurprised day zal in het teken staan van een multifunctionele drukpers: de ‘Degelpers’. Ook kunt u op deze dag bij ons terecht voor de uitgiften van 2020, 2021 en 2022 aan de verkoopstand van bpost. Daarnaast zal er ook een speciale Event Card met unieke afstempeling te verkrijgen zijn die volledig in het teken staat van de Degelpers.

Om deze dag zo goed mogelijk te laten verlopen, willen we vragen om gespreid doorheen de dag een bezoek te brengen, zodat wij steeds een goed oog hebben op de capaciteit en veiligheid.

Deel dit artikel

Ander nieuws of gebeurtenissen

Events

Uitgiften 2022 – 3 Voorverkoop Antwerpen

organisatie: organisatiecomité van Antverpiade 2020 – 2021

www.antverpia2022.be

Locatie: Antwerp Expo – Rijswijcklaan 191 – 2020 Antwerpen (zaal 1)

uitgiften

Mythen en Sagen (Europa-uitgifte)

Geneeskrachtige planten

Jean Capart en de egyptologie in België

Together we win

Meer lezen
Events

bsurprised day 1 juli 2022

Op vrijdag 1 juli ontvangen wij u graag bij Philately & Stamps Printing (Egide Walschaertsstraat 1B, 2800 Mechelen) voor de bsurprised day die zal doorgaan van 10u tot 15u!

De toegang is gratis.Deze bsurprised day zal in het teken staan van een multifunctionele drukpers: de ‘Degelpers’.

Meer lezen
bephila-logo-big-white

De vzw bephila stelt zich tot doel de filatelie te bevorderen en maakt de niet-verzamelaar wegwijs op zijn ontdekkingstocht door de wereld van de postzegel via talloze activiteiten en organisaties maar evengoed deelt ze het enthousiasme van de verwoede verzamelaar.  

Adres info

Philately & Stamps printing
Egide Walschaertsstraat 1b
2800 Mechelen

Email : secretariat@bephila.be