Welkom op de bephila website !

Graag verwelkomen we u in de groep van de Belgische postzegelliefhebbers!

Op deze site vindt alle nuttige informatie voor de postzegelverzamelaar.

Wij geloven dat – in een wereld waarin de communicatie- en frankeermiddelen in volle evolutie zijn – de filatelie zich verder zal ontwikkelen en haar plaats als populaire hobby voor alle lagen van de bevolking zal weten te behouden.

We geloven dat de hobby filatelie een bron is voor iedereen om zich cultureel en persoonlijk te verrijken.

NEWS / EVENTS

Ons laatste nieuws

  • News
België is uniek en origineel. De nieuwe postzegelcollectie houdt het grotendeels Belgisch en brengt een ode aan de diversiteit en de inclusie. Nieuwe koninklijke beeltenissen, het frietkot, breakdance, Belgisch architecturaal erfgoed, Cobra, de mensenrechten en vrede zijn enkele van de thema’s die aan bod komen op de beperkte uitgiftes die in 2023 zullen worden verkocht. Vanaf hun uitgiftedatum zijn alle zegels te koop op eshop.bpost.be/nl.
  • Events
  • /News
05 juli 2023 10:00
05 juli 2023 16:00
Bezoek de postzegeldrukkerij tijdens ‘bsurprised – Open house’ - Waar en wanneer? Woensdag 5 juli van 10u tot 16u - Egide Walschaertsstraat 1b, 2800 Mechelen - Gratis toegang- Inschrijven bsurprised – Open house is verplicht via de QR-code of via deze link https://forms.office.com/e/1TsBVDJYnZ tot 28 juni.
  • Events
  • /News
10 juni 2023 10:00
10 juni 2023 15:00
Uitgiften : 10 jaar Koningschap Z. M. de Koning Special Olympics World Games Samen onverslaanbaar Vrede (uitgifte EUROPA) Raoul Servais Pionier van de Belgische animatiefilm Postzegel RP (Zelfklevend) Kwartel Plaats : Collège Notre-Dame de la Paix, Place Notre-Dame de la Paix , 5   5101 ERPENT