bsurprised – Open house

Bezoek de postzegeldrukkerij tijdens ‘bsurprised – Open house’

Op woensdag 5 juli is iedereen welkom in de postzegeldrukkerij te Mechelen voor een unieke blik achter de schermen. Tijdens het bezoek volg je via een wandelparcours een deel van de weg die de postzegel in de drukkerij aflegt.

Een postzegel legt al een heuse weg af vooraleer hij op een brief terecht komt. Tijdens de ‘bsurprised – Open house’ – ‘Stamps Printing & Philately Fair’ kan iedereen de drukpersen in werking zien. Deze dag richt zich niet alleen tot filatelisten, maar tot iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van de postzegels.

Naast het unieke bezoek aan de postzegeldrukkerij staan er nog volgende activiteiten op het programma zoals exclusieve koopjes en Event Cards, aanwezigheid van postzegelontwerpers, afstempeling tot 6 maanden terug, MyStamp fotobooth,… Er zal ook een kids corner zijn en het restaurant is open voor een hapje en een drankje.

Inschrijven voor deze bsurprised – Open house is verplicht en kan via de QR-code of via deze link tot 28 juni.

Er is op geregelde tijdstippen een bpost-shuttle voorzien vanaf Station Mechelen. Je kunt ook buslijn 5 van De Lijn nemen (richting Geerdegemdries).

Waar en wanneer?

Woensdag 5 juli van 10u tot 16u

Egide Walschaertsstraat 1b, 2800 Mechelen

Gratis toegang

Deel dit artikel

Ander nieuws of gebeurtenissen

News

Postzegelcollectie 2023

België is uniek en origineel. De nieuwe postzegelcollectie houdt het grotendeels Belgisch en brengt een ode aan de diversiteit en de inclusie. Nieuwe koninklijke beeltenissen, het frietkot, breakdance, Belgisch architecturaal erfgoed, Cobra, de mensenrechten en vrede zijn enkele van de thema’s die aan bod komen op de beperkte uitgiftes die in 2023 zullen worden verkocht. Vanaf hun uitgiftedatum zijn alle zegels te koop op eshop.bpost.be/nl.

Meer lezen
Events

bsurprised – Open house

Bezoek de postzegeldrukkerij tijdens ‘bsurprised – Open house’ – Waar en wanneer? Woensdag 5 juli van 10u tot 16u – Egide Walschaertsstraat 1b, 2800 Mechelen – Gratis toegang- Inschrijven bsurprised – Open house is verplicht via de QR-code of via deze link https://forms.office.com/e/1TsBVDJYnZ tot 28 juni.

Meer lezen
Events

Uitgiften 2023 – 3 Voorverkoop Erpent

Uitgiften :

10 jaar Koningschap Z. M. de Koning
Special Olympics World Games Samen onverslaanbaar
Vrede (uitgifte EUROPA)
Raoul Servais Pionier van de Belgische animatiefilm
Postzegel RP (Zelfklevend) Kwartel Plaats : Collège Notre-Dame de la Paix, Place Notre-Dame de la Paix , 5   5101 ERPENT

Meer lezen