Postzegelcollectie 2023

België is uniek en origineel. De nieuwe postzegelcollectie houdt het grotendeels Belgisch en brengt een ode aan de diversiteit en de inclusie. Nieuwe koninklijke beeltenissen, het frietkot, breakdance, Belgisch architecturaal erfgoed, Cobra, de mensenrechten en vrede zijn enkele van de thema’s die aan bod komen op de beperkte uitgiftes die in 2023 zullen worden verkocht.

Ontdek onze Postzegelcollectie 2023 hier.

Vanaf hun uitgiftedatum zijn alle zegels te koop op eshop.bpost.be/nl.

Deel dit artikel

Ander nieuws of gebeurtenissen

News

Postzegelcollectie 2023

België is uniek en origineel. De nieuwe postzegelcollectie houdt het grotendeels Belgisch en brengt een ode aan de diversiteit en de inclusie. Nieuwe koninklijke beeltenissen, het frietkot, breakdance, Belgisch architecturaal erfgoed, Cobra, de mensenrechten en vrede zijn enkele van de thema’s die aan bod komen op de beperkte uitgiftes die in 2023 zullen worden verkocht. Vanaf hun uitgiftedatum zijn alle zegels te koop op eshop.bpost.be/nl.

Meer lezen
Events

bsurprised – Open house

Bezoek de postzegeldrukkerij tijdens ‘bsurprised – Open house’ – Waar en wanneer? Woensdag 5 juli van 10u tot 16u – Egide Walschaertsstraat 1b, 2800 Mechelen – Gratis toegang- Inschrijven bsurprised – Open house is verplicht via de QR-code of via deze link https://forms.office.com/e/1TsBVDJYnZ tot 28 juni.

Meer lezen
Events

Uitgiften 2023 – 3 Voorverkoop Erpent

Uitgiften :

10 jaar Koningschap Z. M. de Koning
Special Olympics World Games Samen onverslaanbaar
Vrede (uitgifte EUROPA)
Raoul Servais Pionier van de Belgische animatiefilm
Postzegel RP (Zelfklevend) Kwartel Plaats : Collège Notre-Dame de la Paix, Place Notre-Dame de la Paix , 5   5101 ERPENT

Meer lezen